Klassisk rödbetssallad

Rödbetssallad är enkelt och gott, även som nattamat – toppa en knäckebrödsskiva med skivade köttbullar, rödbetssallad  och till det en kall öl.
Allt om Mat
Foto: Lina Eriksson

Rödbetssallad

  • 5 inlagda rödbetor
  • 2 äpplen
  • 0,5 dl majonnäs
  • 1 msk gräddfil

Gör så här

  1. Tärna rödbetorna.

  2. Skala, kärna ur och skär äpplet i tärningar.

  3. Blanda alla ingredienser och ställ kallt.

SE ÄVEN: Bästa recepten med grönkål

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!