Fräsch rödbetssallad med balsamvinäger

Fräsch sallad med balsamvinäger passar till grillad korv och rökt fisk.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 4 rödbetor
  • 200 g färskpotatis
  • 2 msk balsamvinäger
  • 0,5 msk olivolja
  • 1 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar - nymald
  • 100 g gröna bönor
  • 1 dl dill - repad
  • 0,5 gräslök - hackad
  • 1 dl gräddfil

Tillbehör

  • 350 g fisk - rökt

Gör så här

  1. Koka rödbetorna och potatis mjuka i vatten i separata kastruller. Spola i kallt vatten. Gnid skalet av rödbetorna. Skär rödbetor och potatis i tärningar.

  2. Blanda balsamvinäger, olja, salt och peppar. Häll dressingen över potatis och rödbetor. Blanda ner bönor och gräslök. Ringla över gräddfil. Garnera med dill.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!