Rödbetsjuice med granatäpple och ingefära

Rödbeta och granatäpple är ett riktigt dream team i denna rödbetsjuice! Citron och ingefära tillför friskhet.
Alexandra Vikström
Emmy Lundström
Foto: Pernilla Ahlsén

Ingredienser

  • 6 rödbetor
  • 1 bit ingefära - (ca 3 cm)
  • 2 granatäpplen
  • 0,5 dl citron - pressad

Gör så här

  1. Skala och skär rödbetor och ingefära i mindre bitar. Lägg dem i en råsaftcentrifug. Skär granatäpplena i fyra bitar vardera. Ta ut kärnorna och lägg i centrifugen.

  2. Pressa juicen i centrifugen. Häll upp i kanna och tillsätt citronsaften. Rör om. Häll upp på fyra glas, gärna med is, och drick genast.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!