4.84.84.84.84.8

Rödbeta och granatäpple är ett riktigt dream team i denna rödbetsjuice! Citron och ingefära tillför friskhet.

För 4 glas:

Ingredienser

6 rödbetor
1 bit ingefära, (ca 3 cm)
2 granatäpplen
0,5 dl citron, pressad

15 minuter

Rödbetsjuice – gör så här:

  1. Skala och skär rödbetor och ingefära i mindre bitar. Lägg dem i en råsaftcentrifug. Skär granatäpplena i fyra bitar vardera. Ta ut kärnorna och lägg i centrifugen.
  2. Pressa juicen i centrifugen. Häll upp i kanna och tillsätt citronsaften. Rör om. Häll upp på fyra glas, gärna med is, och drick genast.

Inte råsaftcentrifug hemma?

Om du inte har en råsaftcentrifug kan du finriva rödbetorna och pressa ut saften. Du får inte lika mycket juice, så lägg i så fall på några rödbetor i receptet.

Fler recept med: Dryck, Kalla drycker