Rödbetsdipp Foto: Per Ranung 33333(10) Rödbetsdipp är en snabblagad dipp som görs av färdigkokta rödbetor. Rågbrödssnacks är torkat rågbröd som är knaprigt som chips. Skriv ut För 4 personer: Ingredienser 2 rödbetor, färdigkokta 100 g färskost, naturell 0,5 msk rödvinsvinäger 0,5 msk honung 2 krm salt 50 g fetaost 0,5 ask smörgåskrasse 1 tsk olivolja Tillbehör: rågbrödssnacks, (Ica) 5 minuter Rödbetsdipp – gör så här: Torka av rödbetorna med hushållspapper. Mixa dem med färskost, vinäger och honung. Krydda med salt. Lägg rödbetsdippen i en skål och smula över fetaosten. Klipp över krasse och ringla på olja. Servera med rågbrödssnacks. Fler recept med: Fredagsmat, Röror Fredagsmat Silkeslen chokladmousse 15 minuter Kyckling och fågel Svampfyllda kycklingbröst med krämig sås 35 minuter Skaldjur Halstrad pilgrimsmussla med salsa på äpple, mynta och jalapeño 15 minuter Torsk Sotad skrei med smörad misosås, pak soi och rostad sesam 30 minuter