2.92.92.92.92.9

Rödbetsdipp är en snabblagad dipp som görs av färdigkokta rödbetor. Rågbrödssnacks är torkat rågbröd som är knaprigt som chips.

För 4 personer:

Ingredienser

2 rödbetor, färdigkokta
100 g färskost, naturell
0,5 msk rödvinsvinäger
0,5 msk honung
2 krm salt
50 g fetaost
0,5 ask smörgåskrasse
1 tsk olivolja

Tillbehör:

rågbrödssnacks, (Ica)

5 minuter

Rödbetsdipp – gör så här:

  1. Torka av rödbetorna med hushållspapper. Mixa dem med färskost, vinäger och honung. Krydda med salt.
  2. Lägg rödbetsdippen i en skål och smula över fetaosten. Klipp över krasse och ringla på olja. Servera med rågbrödssnacks.
Fler recept med: Förrätter, Fredagsmat, Röror