Rödbets- och zucchinipytt med fårost

Använd säsongens goda grönsaker till en vegetarisk sommarpytt.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 450 g rödbetor
  • 750 g potatis
  • 450 g zucchini
  • 2 msk olivolja
  • 1,5 tsk salt
  • 1 msk dragon - hackad
  • 1 msk persilja - hackad

Tillbehör

  • 150 g fårost
  • 4 äggulor

Gör så här

  1. Skala och skär rödbetor, potatis och zucchini i 1 cm stora tärningar.

  2. Stek rödbetorna i olivolja ca 3 min. Tillsätt potatisen och stek ytterligare ca 10 min. Blanda i zucchinin och stek vidare ca 4 min. Salta och tillsätt de hackade örterna.

  3. Lägg upp pytten på tallrikar, smula över fårost och lägg på äggulor.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!