Skriv ut
För 8 person(er)
3 dl
risoni
1
paprika, röd
1
squash, (ca 350 g) liten
1 msk
rapsolja
0,5 tsk
salt, + 2 krm salt
0,5 tsk
svartpeppar, nymald
2
halloumiost , (à 150 g)
2 msk
citron, pressad
2 msk
olivolja, extra vergine
Risonisallad med halloumi – gör så här:
Koka pasta, gärna risonin, enligt anvisning på förpackningen. Häll den i en sil och spola den under kallt vatten.
Kärna ur paprikan. Tärna paprika och squash. Stek i olja tills grönsakerna fått fin färg. Strö på 1/2 tsk salt.
Blanda pastan och grönsaker i en stor skål. Strö på 2 krm salt och peppar.
Skiva halloumi. Stek den i en stekpanna utan fett. Skär den i bitar och vänd ner i salladen. Tillsätt citronsaft och olja.
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till
dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy .
Stäng