I annonssamarbete med GOGREEN

Nyttiga chokladbollar - rawfood-bollar passar perfekt som mellanmål eller till fikat. Påminner om kokosbollar i smaken, fast fyllda med energi och nyttigheter!

För 30-35 stycken

Ingredienser

Rawfood-bollar

250 g dadlar färska urkärnade
1 dl GoGreen solroskärnor
1,5 dl GoGreen pumpakärnor
3-4 msk råkakao
3,5 msk kokosolja fast
2 tsk vaniljpulver
1 dl GoGreen sesamfrö skalade

10 minuter

Recept: Nyttiga chokladbollar – rawfood

  1. Mixa alla ingredienser förutom sesamfrön till en slät smet.
  2. Forma till fasta bollar och tryck därefter dem till tärningar.
  3. Lägg sesamfrön i en djup tallrik och vänd runt var tärning så att alla sidor täcks.
  4. Förvara övertäckt i kylskåp.
  5. Äts med fördel dagen efter då smakerna kommit än mer till sin rätta.
Fler recept med: Bakning, GoGreen