Raw food zucchinispaghetti

Långa tunna zucchiniremsor med pressad citron och sesamolja är både vackert och mycket fräscht och gott.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 500 g gröna zucchini
  • 0,75 dl citronsaft - pressad
  • 0,5 tsk havssalt
  • 1 tsk sesamolja

Gör så här

  1. Dela zucchinin på längden. Lägg kärnsidan ner mot bänken och dra sedan med ett zestejärn långa trådar av zucchinin. Ta inte med kärnhuset.

  2. Lägg zucchinispaghettin i en skål. Pressa i citronen. Salta och häll i oljan. Vänd runt.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!