Räkpasta med citron och dill

Turbosnabb och frisk pasta med räkor. Ett suveränt middagstips när du vill laga gott på kort tid.
Tove Nilsson

Räkpasta

  • 280 g pasta
  • 300 g räkor - skalade
  • 1 kruka dill
  • 1 citron
  • 0,5 tsk flingsalt
  • 2 krm svartpeppar - nymald
  • 1 msk olivolja

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningen på för­packningen.

  2. Häll av räkorna. Plocka dillen. Skrubba citronen i ljummet vatten, skiva den och skär i mindre bitar.

  3. Häll av pastan. Tillsätt räkor, dill och citron. Salta och peppra. Ringla över oljan.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!