Rabarber- och ingefärsdrink

Somrig drink som dessutom är enkel att förbereda i god tid. I de vuxnas drinkar ersätts päroncider med mousserande vin.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 300 g rabarber
  • 1 bit ingefära - (ca 25 g)
  • 2 dl strösocker
  • 2 dl vatten
  • 3 flaskor päroncider - (ca 1 liter)

Garnering

  • 15 små jordgubbar

Gör så här

  1. Skär rabarbern i små bitar. Skala och finriv ingefäran.

  2. Koka rabarber, ingefära, socker och vatten utan lock ca 5 min.

  3. Sila och låt kallna.

  4. Häll ca 1 msk i glasen och fyll på med cider. Garnera med jordgubbar och servera.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!