00000

För 4 portioner

Ingredienser

2 dl quinoa, tricolore alt vanlig
1 grönsaksbuljongtärning
2 nektariner
100 g sockerärter
2 msk vit balsamvinäger
200 g fetaost
1 kruka bladsallad
150 g lufttorkad skinka
olivolja
salt + nymald svartpeppar

Quinoa med nektariner och skinka

1. Koka quinoan med buljongtärningen enligt anvisningen på förpackningen.
2. Skölj, kärna ur och klyfta nektarinerna. Skölj och strimla sockerärterna.
3. Blanda quinoa, nektariner, 
sockerärter, vinäger och 3 msk olja 
i en skål. Smula i osten. Krydda 
med 1/2 tsk salt och 2 krm peppar.
4. Skölj och lägg salladen på ett stort fat, fördela quinoan över. 
Servera med skinkan.

Fler recept med: Fläskkött, Övrigt, Svamp