Potatissallad med makrill

Till denna potatissallad har vi valt makrill för att den ofta röks rikligt kryddad med svartpeppar. Om du väljer en annan rökt fisk kan du krydda potatissalladen själv med lite svartpeppar.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 300 g färskpotatis - kokt
  • 75 g sockerärter
  • 1 lök - färsk
  • 50 g rucola
  • 1 tsk dijonsenap
  • 1 tsk äppelcidervinäger
  • 2 tsk olivolja
  • 1 krm salt
  • 175 g makrill - rökt

Gör så här

  1. Skär den kokta potatisen i bitar.

  2. Dela sockerärterna och strimla löken. Blanda potatis, sockerärter och lök med rucola i en skål.

  3. Rör samman senap, vinäger, olja och salt.

  4. Blanda ner dressingen i salladen och vänd sist ner bitar av rökt fisk.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!