Potatis- och räksallad med caesarsmak

Recept på potatis- och räksallad med caesarsmak. Snabbfixat av gårdagens kokta potatis och caesarsalladsmix. Mixen finns av olika märken och innehåller, förutom sallad, sås, krutonger och parmesanpulver.

För 4 personer:

Ingredienser

2 påsar caesarsallad (à 230 g)
350 g räkor skalade, i lag eller frysta
800 g potatis kokt, kall
1 knippa rädisor
1 citron
olivolja, salt, nymald svartpeppar

Garnering:

50 g parmesanost flagad

15 minuter

Gör så här:

  1. Låt räkorna rinna av eller tina dem om de är frysta. Skär potatisen i mindre bitar. Blanda den med caesardressing, parmesan från påsen och 1 msk olja. Krydda med 1/2 tsk salt och 1 krm peppar.
  2. Ansa och skär rädisorna i fjärdedelar. Skölj citronen i ljummet vatten och skär den i klyftor.
  3. Fördela salladen på ett fat. Toppa med potatis, räkor och rädisor. Strö över krutonger och flagad parmesan. Servera med citron.