Pistasch- och färskostfylld onsalaskinka

Färskostfyllningen kan blandas ihop i förväg. Fördela fyllningen i skinkskivorna strax före servering.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 250 g onsalaskinka - eller annan kallrökt, lufttorkad skinka (24 skivor)

Fyllning

  • 50 g pistaschnötter - (skalade)
  • 100 g färskost - naturell
  • 1,5 dl crème fraiche - lätt
  • 1 msk citron - pressad
  • 1 krm svartpeppar - nymald

Gör så här

  1. Hacka nästan alla nötterna grovt, spara några hela till garnering. Blanda färskost, creme fraiche och citronsaft till en kräm.

  2. Blanda i nötterna. Smaka av med svartpeppar. Lägg ut skinkskivorna och lägg en klick ost ovanpå. Rulla ihop till strutar. Garnera med de hela nötterna.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!