I annonssamarbete med BONG TOUCH OF TASTE

00000

Gör julens hetaste smaksensation - piripiri-glaserad fläsksida!

För 4

Ingredienser

800 g fläsksida (benfria revbensspjäll)
2 st piri piri
1 msk svartpeppar hel
3 msk Bong Touch of Taste Schalottenlökfond
1 msk paprikapulver
2 msk soja
2 msk sirap

GÖR SÅ HÄR

  1. Sätt ugnen på 150°.
  2. Skär köttet i 10 cm stora bitar.
  3. Mortla piripiri, svartpeppar och blanda med Bong Touch of Taste Schalottenlökfond, paprikapulver, soja och sirap.
  4. Gnid in revbensspjällen med kryddblandningen och stek i ugn tills innertemperaturen når 80°.
  5. Låt köttet vila ca 10 minuter innan det skivas upp.

Servera tillsammans med rostad klyftpotatis och en blandsallad med färska örter.