Pinjerullar

Lite roliga ser de ut, rullarna med den goda pinjekrämen. Krämen kan också göras på skållad och skalad mandel, men får då en annan smak.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 100 g pinjekärnor - eller mandel
  • 250 g kesella
  • 2 basilika - krukor
  • 2 dl parmesan - riven
  • 0,5 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar - nymald
  • 30 bresaola - skivor

Gör så här

  1. Rosta pinjekärnorna i het torr panna under omrörning tills de får lite färg.

  2. Kör pinjekärnor, kesella, basilika, parmesanost, salt och peppar i en matberedare och kör till en slät ljusgrön kräm.

  3. Lägg en teskedsstor klick på varje köttskiva, rulla samman, ställ dem upp med ett lätt tryck och garnera med ett rucolablad.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!