Pinchos med manchego och tomatmarmelad

Pinchos med manchego och tomatmarmelad är så goda och så enkla att göra. Tomatmarmeladens sötma är ljuvlig till den salta osten.
Emmy Lundström
Emmy Lundström
Foto: Lennart Weibull

Ingredienser

  • 0,5 baguette
  • 200 g manchego
  • 1 dl tomatmarmelad - se recept

Garnering

  • rosmarin

Gör så här

  1. Skär brödet i skivor. Rosta det i en stekpanna tills det fått lite färg. Låt svalna något.

  2. Skär osten i bitar och lägg på brödet. Toppa med tomatmarmelad och rosmarin.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!