Picklad chili

Recept på picklad chili. Inläggningen är god till grillad eller stekt kyckling. Håller ca 1 månad i kylen.
Charlotte Jenkinson
Recept på picklad chili.
Recept på picklad chili. Foto: Wolfgang Kleinschmidt

Ingredienser

  • 150 g grön chili - t ex jalapeño
  • 2 cl äppelcidervinäger
  • 2 dl vatten
  • 2 msk strösocker
  • 1 tsk salt

Gör så här

  1. Skär bort stjälken och dela chilin på längden. Skölj under rinnande vatten,  skär i tunna skivor.

  2. Lägg chili, äppelcidervinäger, vatten, socker och salt i en kastrull. Koka upp och låt småkoka under lock ca 5 min. Häll upp i väl rengjorda burkar med tättslutna lock.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!