I annonssamarbete med SANTA MARIA

00000

Phad Thai är en läcker blandning av friskt och milt som koriander, vitlök, chili och lime. Till det kan du hacka och  woka precis vad som helst, det blir ljuvligt gott. I Thailand  är Phad Thai något av en nationalrätt, ungefär som  svensk pyttipanna.

För 4

Ingredienser

Phad Thai

1 förpackning Santa Maria Thai Rice Noodles
400 g kycklingfilé strimlad
4 msk olja
200 g vitkål tunt strimlad
1 dl jordnötter krossade
2 ägg vispade
2 påsar Santa Maria Thai Phad Thai Wok Sauce

40 min

Phad Thai med kyckling och jordnötter

  1. Koka risnudlarna enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Woka eller stek kycklingen och vitkålen i oljan. När kycklingen fått färg, sänk värmen.
  3. Tillsätt risnudlarna, jordnötterna samt äggen under omrörning.
  4. Rör i wok-såsen och låt rätten bli varm. Servera genast tillsammans med Santa Maria Sweet Chili Sauce eller Teriyaki Sauce.
Fler recept med: Santa Maria, Thailändskt