I annonssamarbete med SANTA MARIA

00000

Phad Thai är en läcker blandning av friskt och milt som koriander, vitlök, chili och lime. Till det kan du hacka och  woka precis vad som helst, det blir ljuvligt gott. I Thailand  är Phad Thai något av en nationalrätt, ungefär som  svensk pyttipanna.

För 4

Ingredienser

1 förpackning Santa Maria Thai Rice Noodles
200 g champinjoner skurna i 4 delar
2 gula lökar tunt skivade
1 röd chili tunt skivad
2 påsar Santa Maria Thai Phad Thai Wok Sauce
400 g räkor
2 msk matolja
2 strimlade
100 g saltade cashewnötter grovhackade
1 kruka färsk koriander till garnering

15 min

Phad Thai med räkor – gör så här:

  1. Koka nudlarna enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Hetta upp en panna och stek champinjoner cirka 1 min och lägg sedan i lök och chili. Stek ungefär 30 sekunder till.
  3. Tillsätt pak choi och nudlar samt wok sås. Tillsätt räkor och vänd runt så de blir varma.
  4. Toppa med koriander och nötter vid servering.
Fler recept med: Santa Maria, Thailändskt