Phad Thai med räkor

Phad Thai är en läcker blandning av friskt och milt som koriander, vitlök, chili och lime. Till det kan du hacka och  woka precis vad som helst, det blir ljuvligt gott. I Thailand  är Phad Thai något av en nationalrätt, ungefär som  svensk pyttipanna.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 1 förp Santa Maria Thai Rice Noodles
  • 400 g räkor
  • 2 påsar Santa Maria Thai Phad Thai Wok Sauce
  • 2 msk matolja
  • 2 pak choi - strimlade
  • 200 g champinjoner - skurna i 4 delar
  • 2 gula lökar - tunt skivade
  • 1 röd chili - tunt skivad
  • 100 g saltade cashewnötter - grovhackade
  • 1 kruka koriander - färsk till garnering

Gör så här

  1. Koka nudlarna enligt anvisningen på förpackningen.

  2. Hetta upp en panna och stek champinjoner cirka 1 min och lägg sedan i lök och chili. Stek ungefär 30 sekunder till.

  3. Tillsätt pak choi och nudlar samt wok sås. Tillsätt räkor och vänd runt så de blir varma.

  4. Toppa med koriander och nötter vid servering.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!