Persikosangria

Persikosangria är en sval törstsläckare att servera en sommarkväll.
Foto: Per Ranung

Ingredienser

  • 1 persika
  • 1 lime
  • 1 dl vodka
  • 3 flaskor cider - med smak av riesling och persika, Briska (à 33 cl)
  • is - rikligt

Gör så här

  1. Kärna ur persikan och skär den i små bitar. Skölj limen noga i ljummet vatten. Skär limen i mindre bitar. Lägg persika och lime i en karaff och häll på vodkan.

  2. Häll på cidern och tillsätt rikligt med is. Servera genast.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!