Persiko- och halloncoupe

Persikor, glass, havrekakor och gräddyoghurt varvas med hallon. Mumsa meddetsamma!
Allt om Mat

Ingredienser

  • 1 dl vispgrädde
  • 1 dl yoghurt - turkisk
  • 1 burk persikor - inlagda (400 g)
  • 3 dl hallon - färska
  • 4 dl vaniljglass
  • 8 havrekakor

Gör så här

  1. Vispa grädden fluffig och blanda med yoghurt.

  2. Häll av persiko­spadet och skär pe­rsikorna i mindre bitar.

  3. Varva persikor, hallon, glass, gräddblandning och krossade havrekakor i skålar eller coupeglas.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!