Pepparrotsröra med rågchips och primörer
Pepparrotsröra med rågchips och primörer är gott till drinken. Små späda sparrisar är krispiga och går utmärkt att äta råa. Dippa dem i den pepparrotsstarka oströran.
Ingredienser
- 3 ägg
- 1 dl västerbottenost - färdigriven
- 1,5 dl crème fraiche - lätt
- 3 msk pepparrot - färskriven
- 1,5 tsk flingsalt
- 1 krm svartpeppar - nymald
Garnering
- 1 kruka dragon
Tillbehör
- 250 g sparris - grön, gärna små späda
- 125 g rädisor
- 1 påse rågbrödssnacks - med havssalt, t ex Ica (130 g)
Gör så här
-
Hårdkoka äggen. Kyl ner i kallt vatten och skala dem. Groriv dem på rivjärn och lägg i en skål. Tillsätt övriga ingredienser och rör ihop.
-
Garnera med dragon. Servera som dipp med tillbehören.