Pepparkakstryffel

Utsökt läckra till julkaffet.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 1 dl vispgrädde
  • 1 tsk kanel
  • 0,5 tsk kardemumma - malen
  • 0,5 tsk ingefära - malen
  • 0,5 tsk kryddnejlikor - malda
  • 25 g smör
  • 125 g mörk choklad - mörk

Rullas i

  • 2 msk kakao

Gör så här

  1. Koka upp grädden med kryddorna.

  2. Rör ner och låt smöret och den sönderbrutna chokladen smälta i den.

  3. Ställ smeten att stelna ett par timmar i kylen. 4.Ta ut med kuljärn eller tesked och forma runda tryfflar. Låt dem stelna i kylen och rulla därefter i kakao.

Jul

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!