Pecorinorullar

Pecorino är en italiensk hård fårost. Även vanlig getost kan viras in i dessa goda rullar. Johan tillagar dem med italienskt rökt späck men även bacon, som är lättare att hitta, går bra.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 300 g pecorino
  • 12 kallrökt italienskt späck - skivor, eller bacon
  • 12 rosmarinkvistar

Gör så här

  1. Pecorinorullar: Skär osten i bitar och linda en skiva späck eller bacon runt varje bit. Stick en kvist rosmarin i varje ostrulle. Lägg dem i kylen. -Hit går bra att förbereda- Servering: Grilla pecorinorullarna 2 -3 minuter på varje sida.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!