Peach melba-fruktsallad

Fruktsalladen kan förberedas en timme före servering.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 1 dl strösocker
  • 2 dl vatten
  • 2 apelsiner
  • 1 l hallon - färska eller frysta
  • 0,5 dl vitt portvin
  • 2 persikor - färska (eller 4 konserverade persikhalvor)

Gör så här

  1. Koka socker och vatten till en simmig lag ca 5 min. Låt svalna och tillsätt portvin.

  2. Kärna ur och skär persikorna i klyftor. Skala och skär apelsinerna i hinnfria klyftor. Blanda frukt och hallon med sockerlagen.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!