Pastawok med kräftor

Mättande wok med fullkornspasta. Pastawoken blandas med sallad vilket gör att skålen blir full – och om ögat blir mätt blir även magen det.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 150 g fullkornspasta
  • 2 paprikor - i olika färger
  • 0,5 purjolök - strimlad
  • 1 spansk peppar (chili)
  • 0,5 squash
  • 1 msk rapsolja
  • 0,5 tsk salt
  • 2 krm peppar
  • 1 vitlöksklyfta
  • 170 g kräftstjärtar - avrunna, i lag
  • 30 g rucolasallad

Gör så här

  1. Koka pastan enligt paketet. Skölj grönsakerna och skär dem i bitar eller strimlor. Woka grönsakerna i olja i en het wokpanna eller stekpanna. Salta och peppra. Pressa över vitlöksklyftan.

  2. Häll av lagen från kräftstjärtarna och vattnet från pastan. Blanda den heta pastan med wokgrönsaker, kräftstjärtar och rucola. Ca 325 kcal, varav ca 9 g fett, 26 g kolhydrater, 34 g protein

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!