Pastasallad med limevinägrett och papaya

Lika enkel som vacker är denna pastasallad med inslag av gurka, rädisor och papaya.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 1 kg pasta - t ex gnocchi
  • 3 papayor
  • 2 gurkor
  • 2 rädisor - knippor
  • 1 purjolök

Limevinägrett

  • 1 dl lime - pressad
  • 2 dl rapsolja
  • 2 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar - nymald

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Spola av pastan med kallt vatten och låt rinna av.

  2. Skala, kärna ur och skär papayan i bitar. Kärna ur gurkan och skär den i halvmånar. Ansa och skiva rädisorna. Ansa och finstrimla purjolöken.

  3. Vispa samman ingredienserna till dressingen i en skål. Blanda ner pastan och sedan frukt och grönsaker.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!