00000

Har du svårt att hitta smaksatt creme fraiche går det utmärkt med vanlig creme fraiche som smaksätts med soltorkad tomat och basilika.

För 4 person(er)

Ingredienser

500 g kycklingfilé
2 msk olivolja
1 tsk salt
2 krm svartpeppar, nymald
2 pkt pastakuddar, med spenat och ricotta (à 250 g)
1 pkt körsbärstomater, (250 g)
2 dl lätt crème fraiche, tomat och basilika
1 påse babyspenat, (80 g)

10 min

1. Skär kycklingfiléerna i strimlor. Stek kycklingen i olja runt om i en stekpanna ca 5 min. Salta och peppra.
2. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Skär tomaterna i halvor.
3. Blanda ner den avrunna pastan i stekpannan och tillsätt tomaterna. Värm creme fraichen i en liten kastrull. Späd med 2 msk vatten under omrörning.
4. Servera pastarätten i djupa tallrikar med såsen. Strö över babyspenat och mal över lite svartpeppar.