Pasta med ost- och rucolasås

Bjud på pasta med en smakrik och färgstark salladssås och rostade pinjenötter. Maten är klar på 15 minuter.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 300 g pasta - penne
  • 4 dl mjölk
  • 2 msk vetemjöl
  • 2 dl ost - riven lagrad
  • 40 g rucolasallad - 1/2 påse
  • 1 - 2 msk pesto
  • 0,5 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 2 msk pinjenötter

Tillbehör

  • 1 nypa ost - riven

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.

  2. Vispa ihop mjölk och mjöl i en kastrull. Låt det koka upp under vispning och koka ca 3 minuter. Mixa såsen med ost och rucola. Smaksätt med pesto, salt och peppar.

  3. Rosta pinjenötterna i en torr het stekpanna. Servera pastan med såsen och strö över nötterna.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!