Pasta med kyckling och rucoladressing

Rucolapeston blandas med kall grädde som blandas ner i pastan. Grilla kyckling så att det räcker till toast. Spara 400 g kokt pasta till spaghettiomeletterna.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 500 g spaghetti
  • 4 kycklingfiléer
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar - nymald
  • 1,5 dl rucolapesto
  • 1 dl matlagningsgrädde
  • 0,5 tsk salt

Till servering

  • 2 tomater

Gör så här

  1. Koka pastan enligt förpackningen. Spara ca 400 g kokt till omeletten. Blanda resten av pastan med rucolapesto och matlagningsgrädde.

  2. Dela kycklingfiléerna i 2-3 delar på längden. Pensla med olja, salta och peppra. Grilla 1-2 minuter på varje sida. Servera till pastan med tomat och sallad.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!