30 min
Gör så här:
- Rosta nötterna i en torr, het stekpanna. Gnugga av det mesta av skalet i en kökshandduk. Grovhacka nötterna.
- Skala och skär kålrabbin i 1 x 1 cm stora tärningar. Bryt broccolin
i små buketter och skiva stjälken. Skala och finhacka vitlöksklyftan. - Fräs kålrabbi och vitlök i olja ca 3 min. Rör ner crème fraiche, vatten och broccoli. Låt puttra 2–3 min. Krydda med salt och peppar.
- Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Halvera squashen på längden och gröp ut kärnhusen. Skär squashen i tunna remsor med hjälp av en potatisskalare. Skär tomaterna i grova bitar. Smula getosten grovt.
- Häll av pastan och vänd ner i såsen. Vänd ner squash, getost och tomater. Garnera med hasselnötter och oregano.