15 minuter + 4 minuter i ugn + 2 timmar i frys
Passionerat hjärta – gör så här:
- Fyllning: Blanda fromagen enligt förpackningens anvisning. Halvera och gröp ut passionsfrukterna. Blanda ner passionsfrukten i fromagen.
- Sätt ugnen på 225°. Vispa ägg och socker fluffigt. Blanda mjöl och bakpulver och vispa ner i smeten tillsammans med mjölk.
- Häll ut smeten tunt och jämnt i en långpanna täckt med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen ca 4 min.
- Lägg kakan upp och ned på ett bakplåtspapper och lossa papperet som kakan gräddats på. Låt den kallna under en plåt.
- Bred fromagen på kakan. Tjockare i mitten och tunnare i ändarna. Rulla ihop kakan från båda ändarna och låt dem mötas i mitten så att det bildar ett hjärta. Lägg kakan i en avlång sockerkaksform där hjärtspetsen stöds av formens kant.
- Frys kakan 2 timmar innan den skärs i skivor så att den håller formen.