Påskkavring 00000(0) Kavringen passar till alla tre smörrebröd. Baka gärna brödet dagen före servering. Skriv ut För 1 bröd Ingredienser 4,5 dl vetemjöl, (270 g) 3 dl rågmjöl, (165 g) grovt 1,5 tsk salt 1,5 tsk anis, stött 1,5 tsk fänkål, stött 1,5 tsk pomerans, mald 1,5 tsk bikarbonat 0,75 tsk bakpulver 3 dl filmjölk 1,5 dl mjölk 0,5 dl sirap, mörk Påskkavring — gör så här: Sätt ugnen på 175°. Blanda alla torra ingredienser. Tillsätt filmjölk, mjölk och sirap och rör till en jämn smet. Häll smeten i en smord avlång form, 1 1/2 liter. Grädda brödet i nedre delen av ugnen ca 1 timme. Stjälp upp brödet på galler och låt kallna. Fler recept med: Bakning, Mackor, Matbröd, Övrigt Julgodis Cappuccinofudge 45 minuter + tid att stelna Bakelser Gräddbullar Kakor och bullar Lion House Rolls 10 + 60 + 45 minuter + 15 minuter i ugn Bakning Hilda Kirkhoff vinnare av Hela Sverige bakar 2020