Päronyoghurtglass med ingefära

Skär päronklyftorna så tunt som möjligt så fryser de snabbt.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 1 burk päron - (425 g)
  • 2 msk sirap - vit
  • 1 msk ingefära - riven färsk
  • 2 dl turkisk yoghurt

Tillbehör

  • 1 päron
  • fruktmüsli

Gör så här

  1. Häll av lagen och skär päronen i mycket tunna skivor. Bred ut skivorna på en tallrik täckt med plastfolie.

  2. Blanda sirap och ingefära. Ringla det över päronskivorna. Täck över och ställ in i frysen minst 1 timme.

  3. Lossa skivorna och lägg ner dem i en matberedare. Tillsätt yoghurt och mixa snabbt ihop till en glass. Servera genast med päronskivor och fruktmüsli.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!