Päronsallad med het dressing

Dressingen är pikant och görs enkelt av endast tre ingredienser.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 125 g sallad - blandad
  • 2 päron
  • 50 g ädelost
  • 30 g valnötter

Dressing

  • 2 msk rapsolja
  • 3 tsk tabasco - grön
  • 1 msk vispgrädde

Gör så här

  1. Blanda salladerna. Skala, klyfta och kärna ur päronen. Skär dem i tunna skivor och fördela över salladen tillsammans med smulad ädelost och valnötter.

  2. Blanda olja och tabasco. Vispa i grädden och ringla dressingen över salladen.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!