Parmesanpanerad zucchini

Recept på parmesanpanerad zucchini. Frasiga tilltugg som är supergoda som plockmat eller förrätt med en grönsallad till.
Recept på parmesanpanerad zucchini.
Recept på parmesanpanerad zucchini. Foto: Lisa Björner

Ingredienser

  • 1 zucchini
  • 1 ägg
  • 50 g parmesan - riven
  • 1 dl panko - japanskt ströbröd
  • 2 krm salt

Gör så här

  1.  Sätt ugnen på 225°. Skär zucchinin i tjocka, jämnstora stavar. Vispa upp ägget. Blanda parmesan, panko och salt i en skål.

  2. Doppa stavarna i ägget och sedan i pankoblandningen. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Tillaga mitt i ugnen ca 15 min. Servera dem nylagade.

Recept av: Anna Stegs

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!