Parmesanflarn med solroskärnor

Här är det parmesanost i bit som gäller, pulveriserad på burk eller i påse är inget alternativ.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 3 dl parmesan - riven
  • 0,5 dl solroskärnor

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°. Finriv parmesanosten.

  2. Lägg ett bakplåtspapper på en plåt.

  3. Strö ett tunt lager riven ost i ett kakmått som är 7 cm i diameter. Flytta kakmåttet efter hand.

  4. Fördela solroskärnor ovanpå osten.

  5. Grädda i mitten av ugnen tills flarnen fått lite färg. Det tar ca 5 minuter. Låt flarnen svalna på plåten.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!