Parmesan- och pinjenötschips

Recept på parmesan- och pinjenötschips. Passa chipsen noga i slutet av gräddtiden, så att inte nötterna bränns.
Recept på parmesan- och pinjenötschips.
Recept på parmesan- och pinjenötschips. Foto: Lisa Björner

Ingredienser

  • 100 g parmesan
  • 2 msk pinjenötter

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°. Riv osten. Lägg den i glesa högar på två plåtar med bakplåtspapper. Strö pinjenötter på varje hög och platta till dem något.

  2. Grädda mitt i ugnen ca 6 min. Låt chipsen svalna innan de lossas från papperet.

Recept av: Anna Stegs

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!