Paprika- och avokadosalsa

Perfekt tillbehör till grillat kött.
Liselotte Forslin
Paprika- och avokadosalsa
Paprika- och avokadosalsa Foto: Ulrika Ekblom/Söderberg agentur

Ingredienser

  • 100 g grillad paprika från burk
  • 2 avokador
  • 1 lime - rivet skal
  • 2 tsk lime - pressad
  • 1 msk olivolja
  • 0,5 kruka koriander
  • 1 tsk flingsalt
  • 1 krm svartpeppar - nymald

Gör så här

  1. Häll av spadet från paprikan och skär den i bitar. Kärna ur och gröp ut fruktköttet från avokadorna.

  2. Blanda paprika och avokado. Tillsätt limeskal, -saft och olja.

  3. Hacka koriandern. Vänd i den tillsammans med salt och peppar.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!