Paprika Caipirinha

Den fräscha drinken från Brasilien bjuds här i en färgsprakande variant där limen får sällskap av fintärnad paprika.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 1 lime
  • 3 msk socker - strö- eller rå
  • 3 msk paprika - grön, röd och gul, fintärnad
  • 6 cl rom - ljus
  • is - mycket, krossad

Gör så här

  1. Skölj limen och skär den i små tärningar. Krossa lime och socker i ett stadigt glas så att sockret löser sig, använd t ex en sked eller skaftet på en matkniv. Krossa lime och socker i en bunke om du ska göra många drinkar.

  2. Vänd ner paprikabitar och häll på rom. Hit kan förberedas.

  3. Rör i massor av krossad is vid servering.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!