Pappardelle med karljohanssvamp och tryffelolja

Den fantastiska smaken på karljohanssvamp lyfter ytterligare med några droppar tryffelolja.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 400 g pappardelle - färsk
  • 400 g karljohansvamp - eller skogschampinjoner, färsk
  • 3 - 4 salladslökar
  • 1 kruka gräslök
  • 1 påse babyspenat - (80 g)
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar - nymald

Gör så här

  1. Ansa och skiva svampen. Ansa och strimla salladslöken. Grovhacka gräslöken. Skölj spenaten.

  2. Lägg svampen i en stekpanna och stek utan olja tills all vätska försvunnit. Blanda ner olja och strö på salt och peppar. Stek svampen ca 5 min. Vänd ner salladslök, gräslök och spenat och stek ytterligare 1 minut.

  3. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.

  4. Servera pastan rykande het och servera med svamp- blandningen. Droppa tryffelolja över.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!