Pannkaksknyten med spenat och getost

Servera gärna en blandad sallad med syrlig vinägrett till pannkaksknytena Använd frysta eller egengräddade pannkakor.

25 min

Recept: Pannkaksknyten med spenat och getost

  1. Sätt ugnen på 250 grader.
  2. Tina pannkakorna om de är frysta.
  3. Ansa och skiva svampen. Fräs den i olja ca 5 min. Lägg i spenaten och fräs ytterligare ca 2 min. Krydda med 1/2 tsk salt och 1 krm peppar.
  4. Fördela spenatfräset på ena halvan av pannkakorna och grovsmula getosten över.
  5. Strö över mandeln, spara ca 1 msk till garnering. Vik den andra halvan av pannkakan över fyllningen och vik den sedan igen så att det blir en trekant. Lägg knytena i en smord ugnssäker form.
  6. Strö över den sparade mandeln och gratinera mitt i ugnen ca 10 min.
  7. Servera gärna med en blandad sallad.

Recept från