00000

Recept på pannkakor med kokosmjölk och banan.

För 4 portioner

Ingredienser

Pannkakor:

1,25 dl vetemjöl
3 dl mjölk
2 ägg
2 krm salt
2 tsk strösocker
2 msk smör, smält

Fyllning:

4 bananer, skivade
2 dl creamy coconut milk, Santa Maria

Servera med:

lönnsirap
kokosflingor
vaniljglass

Pannkaka med banan och kokos – gör så här:

  1. Vispa samman mjöl och hälften av mjölken till en klimpfri smet. Späd med resten av mjölken och vispa ner ägg, salt, socker och smält smör.
  2. Värm en stekpanna och grädda pannkakorna på medelvärme. Vänd pannkakorna när ytan stelnat och undersidan fått fin färg. Grädda på den andra sidan.
  3. Fördela bananerna i pannkakorna och klicka på Creamy Coconut Milk. Lägg ihop pannkakorna och ringla över lönnsirap och strö över kokosflingor. Servera med vaniljglass.

Testat Krabbelurer? 

Krabbelurer är en mumsig blandning mellan pannkaka och sockerkaka, på vår systertidning Tidningen Hembakat hittar du ett gott recept på krabbelurer!