I annonssamarbete med EXPRESSEN

00000

Pannkakor med kokosmjölk och banan.

För 4 portioner

Ingredienser

Pannkakor:

1,25 dl vetemjöl
3 dl mjölk
2 ägg
2 krm salt
2 tsk strösocker
2 msk smör, smält

Fyllning:

4 bananer skivade
2 dl creamy coconut milk Santa Maria

Servera med:

lönnsirap
kokosflingor
vaniljglass

1 Vispa samman mjöl och hälften av mjölken till en klimpfri smet. Spädmed resten av mjölken och vispa ner ägg, salt, socker och smält smör.
2 Värm en stekpanna och grädda pannkakorna på medelvärme. Vänd pannkakorna när ytan stelnat och undersidan fått fin färg. Grädda på den andra sidan.
3 Fördela bananerna i pannkakorna och klicka på Creamy Coconut Milk. Lägg ihop pannkakorna och ringla över lönnsirap och strö över kokosflingor. Servera med vaniljglass.