Pannkaka med banan och kokos

Recept på pannkakor med kokosmjölk och banan.
Allt om Mat

Pannkakor

  • 1,25 dl vetemjöl
  • 3 dl mjölk
  • 2 ägg
  • 2 krm salt
  • 2 tsk strösocker
  • 2 msk smör - smält

Fyllning

  • 4 bananer - skivade
  • 2 dl creamy coconut milk - Santa Maria

Servera med

  • lönnsirap
  • kokosflingor
  • vaniljglass

Gör så här

  1. Vispa samman mjöl och hälften av mjölken till en klimpfri smet. Späd med resten av mjölken och vispa ner ägg, salt, socker och smält smör.

  2. Värm en stekpanna och grädda pannkakorna på medelvärme. Vänd pannkakorna när ytan stelnat och undersidan fått fin färg. Grädda på den andra sidan.

  3. Fördela bananerna i pannkakorna och klicka på Creamy Coconut Milk. Lägg ihop pannkakorna och ringla över lönnsirap och strö över kokosflingor. Servera med vaniljglass.

Testat Krabbelurer? 

Krabbelurer är en mumsig blandning mellan pannkaka och sockerkaka, på vår systertidning Tidningen Hembakat hittar du ett gott recept på krabbelurer!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!