Paneng med kyckling, kokosmjölk och röd paprika

Paneng är en söt och mild röd curryblandning som doftar och smakar paradisiskt. Tillsammans med kokosmjölk växer de fina smakerna av chilipeppar, kaffir lime, paprika, ingefära, citrongräs, vitlök och galanga.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 300 g kycklingfilé - tunt skivad
  • 1 msk olja
  • 1 påse Santa Maria Thai Paneng Red Curry Spice Mix
  • 1 burk Santa Maria Thai Coconut Milk
  • 1 röd paprika - strimlad
  • 1 förp Santa Maria Thai Premium Egg Noodles

Gör så här

  1. Stek eller woka kycklingen  i oljan på medelhög värme tills den får fin färg.

  2. Strö över kryddmix och häll på kokosmjölk en. Låt koka i cirka 3 minuter och lägg därefter i paprikan.

  3. Servera med nudlar eller jasminris.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!