I annonssamarbete med SANTA MARIA

00000

Laga Thailändsk fläskfilé med en smakrik nudelsallad. Perfekt middag att bjuda på!

För 4

Ingredienser

Fläskfilé

400-500 g fläskfilé
1 påse Santa Maria Thai Paneng Red Curry Spice Mix
1 msk olja

Nudelsallad

1 förpackning Santa Maria Thai Asian Egg Noodles
1 ½ dl Santa Maria Thai Sweet Chili Sauce
½ dl Santa Maria Thai Oyster Sauce
1 lime, saften av limen
1 kruka koriander
1 msk olja
250 g broccoli
1 morot, strimlad
½ rödlök, fint klyftad

20 min

Paneng med fläskfilé och nudelsallad

Fläskfilé

1. Putsa fläskfilén och gnid in den med kryddmixen.

2. Bryn filén runt om och tillaga den sedan i ugn, 175°C i cirka 20 minuter, eller tills den är genomstekt.

3. Låt köttet vila en stund innan det skärs upp.


Nudelsallad

1. Koka nudlarna och kyl i kallt vatten.

2. Blanda nudlarna med sweet chili sås, oystersås, koriander och limesaft.

3. Woka broccoli, morot och rödlök.

4. Blanda grönsakerna med nudlarna. Servera fläskfilén med nudelsallad och extra sweet chili sås.

Fler recept med: Santa Maria, Thailändskt