20 minuter
Paneer masala – gör så här:
- Tärna osten. Blanda osttärningarna med 1/2 tsk salt, 1/2 tsk gurkmeja, 1 tsk garam masala, chiliflakes och 2 msk vatten.
- Skala och skiva löken tunt. Fräs lök och spiskummin i olja ca 2 min. Sänk värmen. Skala och pressa över vitlöken. Tillsätt ingefära, 1 tsk gurkmeja och 1 tsk garam masala. Fräs ytterligare ca 1 minut, passa så att det inte bränns.
- Skär tomater och zucchini i bitar. Lägg bitarna i pannan, tillsätt chilisås, 1/2 tsk salt och 1/2 dl vatten. Låt sjuda under lock ca 5 min. Strimla salladslöken.
- Stek paneerosten i en stekpanna tillsammans med marinaden tills den får lite färg. Blanda ner tärningarna i grönsaksgrytan. Strö över salladslök och ringla över yoghurt. Servera med basmatiris och naanbröd eller med bara ljumma naanbröd.