Paccheripasta med tomat

Allt om Mat
Foto: Piermichele

Ingredienser

  • 400 g paccheri (stora pastarör)
  • 4 l vatten
  • 400 g tomater - finkrossade Mutti Polpa
  • salt
  • parmesan - riven

Gör så här

  1. Koka upp minst 4 liter saltat vatten i en kastrull. Värm Mutti Polpa finkrossade tomater i en stekpanna och smaka av med salt vid behov. Koka pastan al dente (inte helt genomkokt, den ska ha ett visst tuggmotstånd). Låt den rinna av i ett durkslag och häll över den i stekpannan med såsen. Blanda pastan med såsen ett par minuter och tillsätt riven parmesanost efter tycke och smak.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!