Ostron nordic style

Ostron nordic style innehåller finstämda smaker som var och en lägger på sina ostron.
Elisabeth Johansson
Foto: Stefan Wettainen

Ingredienser

  • 12 ostron
  • havssalt - grovt ev
  • 1 äpple
  • 1 schalottenlök
  • 2 msk äppelcidervinäger
  • 1 msk rapsolja

Gör så här

  1. Öppna ostronen och lägg dem på en isbädd eller på assietter med grovt havssalt.

  2. Kärna ur och skär äpplet i små tärningar. Skala och finhacka löken. Blanda äpple och lök med vinäger och olja. Servera äppelröran i en skål bredvid ostronen.

    Foto: Stefan Wettainen

    Ostron med tre olika smaksättningar: Japanese style, thai style och nordic style

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!