Ostron med gurkvinägrett och pepparrot

Ostron serverade med fräsch gurkvinägrett och ett lätt pepparrotssting är en bra början för en ovan ostronätare.
Foto: Stefan Wettainen

Ingredienser

  • 6 ostron
  • 1 bit gurka - (10 cm)
  • 2 tsk vitvinsvinäger
  • 1 tsk olivolja

Garnering

  • pepparrot - finriven

Gör så här

  1. Riv gurkan i en skål. Lägg över i en sil och pressa ut saften.

  2. Blanda saften med vinäger och olja.

  3. Öppna ostronen. Lägg dem i en form med krossad is. Häll ca 1 tsk vinägrett på varje ostron. Strö över pepparrot och servera.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!